среда, 29. јул 2015.

Kako ja ispravljam kosu a da nije pegla



        I evo jednog veoma korisnog saveta a to je kako da se ispravi kosa bez pegle ili figara i da ne idete na nikakvo trajno ispravljanje kose



  Kupite sampon sa keratinom a po mom misljenju su najbolji syoss i dove a naravno bilo bi pozeljno da jos imate i neki balzam ili maska sa keratinom.


1. Operete kosom samponom dva puta a nakon toga stavite masku ili balzam bilo bi pozeljno da su i oni sa keratinom ali nema veze moze sa bilo kojim drugim ali ostavite da na kosi stoji oko 20 nakon toga isperete mlakom bodom. I uvijete kosu u peskir da samo malo peskir upije vodu,

2. Skinete peskir i stavite ulje ili bilo sta drugo sto koristite tj sto stavljate na mokru kosu i ocesljate se . Ako ocete prirodno da osusite kosu onda se na svakih 5-10 min celjate a ako ocete odmah da je osusite susite prvokorek tako da je vrh fena okrenut ka glavi tj ka dole i uporedno se cesljate .

3. Ako je sampon  dobar i ako odgovara vas0j kosi kosa bi trebala da vam bude ravna ali i vaznu ulogu igra i maska pogledajte u favoritima masku koju ja koristim i koja je stvarno super .


                                     modni.blogg@hotmail.com
                                                     pisite mi

                                                  vasa blogerka 




Нема коментара:

Постави коментар