петак, 27. фебруар 2015.

Q and A post (5 pitanja )

1.Zasto sam otvorila blog?
    - Ja sam otvorila blog zato sto mi se mnogo svidja da se bavim o modi , sminkanju i tako tim stvarima. I naravno radi zabave jer sam mislila da je bas zabavno raditi i mogu da kazem da jeste veoma je zabavno .

 2. Da li je naporno imati svoj blog?
    -Mogu da vam kazem da jeste ja sam u pocetku mislila da uopste nije tesko i bila sam u fazonu ma ja cu svaki dan da izbacim po jedan post  ali ustvari uopste nije lako to treba svaki post da se smisli da se nadju slike da se otkuca i tako to cak ja nekada kada imam malo vise vremena otkucam dva tri posta pa kada imam vremena samo udjem i postavim jedan o tih postova .Naravno ja se trudim da izbacim svaku nedelju po jedan post. I mogu da kazem da svako ko  misli da je lako imati post neka zna da nije lako i da zahteva mnogo vremena i truda.

3. Sta mislis da otvoris na youtubu svoj nalog ?
   -Razmisljala sam o tome ali mislim da za to treba jos vise vremena i jdnostavno ne planiram u naredno vreme da otbvorim posto ima i puno njih koje su otvorile i koje tu nesto kopiraju zoranu i mogu da vam kazem da sam videla samo dve koje mi se bas svidjaju ostale su stvarno katastrofa.Ali ukoliko budete zelele da vam detaljno dam svoje misljenje o tome recite mi (ostavite komentar ili mi napisite e-mail)

4. Da li planiras da se i u buducnosti bavis blogom?
    -To niko ne zna i ne mogu da kazem imacu ga jos ovoliko i ovoliko jednostavno cu ga imati sve dok mi to bude zabava a ne neki teret koji moram da nosim

5. Da li planiras da pises samo o modi ili i jos necemu?
    -Za sada ne znam nista mislila sa da mozda otvorim i deo gde cu vama davati savete na sva vasa pitanja ali to ne znam ako ste za to komentarisite ili mi pisite na e-mailu

 Kao sto vidite ovo su par postova koja su bila pod nazivom 5...........


                             modni.blogg@hotmail.com
                                            pisite mi

                                      vasa blogerka 

Нема коментара:

Постави коментар