петак, 27. фебруар 2015.

OBAVESTEJEE :)

I evo ovaj februar nam je pri kraju i ocekuje nas na pocetku marta post o favoritima za februar a posle cemo imati par postova o kosi i naravno pisite mi na e-mail sta bi volele da pisem . Puno pozdrava 
                        

                                     modni.blogg@hotmail.com
                                            pisite mi

                                      vasa blogerka 

Q and A post (5 pitanja )

1.Zasto sam otvorila blog?
    - Ja sam otvorila blog zato sto mi se mnogo svidja da se bavim o modi , sminkanju i tako tim stvarima. I naravno radi zabave jer sam mislila da je bas zabavno raditi i mogu da kazem da jeste veoma je zabavno .

 2. Da li je naporno imati svoj blog?
    -Mogu da vam kazem da jeste ja sam u pocetku mislila da uopste nije tesko i bila sam u fazonu ma ja cu svaki dan da izbacim po jedan post  ali ustvari uopste nije lako to treba svaki post da se smisli da se nadju slike da se otkuca i tako to cak ja nekada kada imam malo vise vremena otkucam dva tri posta pa kada imam vremena samo udjem i postavim jedan o tih postova .Naravno ja se trudim da izbacim svaku nedelju po jedan post. I mogu da kazem da svako ko  misli da je lako imati post neka zna da nije lako i da zahteva mnogo vremena i truda.

3. Sta mislis da otvoris na youtubu svoj nalog ?
   -Razmisljala sam o tome ali mislim da za to treba jos vise vremena i jdnostavno ne planiram u naredno vreme da otbvorim posto ima i puno njih koje su otvorile i koje tu nesto kopiraju zoranu i mogu da vam kazem da sam videla samo dve koje mi se bas svidjaju ostale su stvarno katastrofa.Ali ukoliko budete zelele da vam detaljno dam svoje misljenje o tome recite mi (ostavite komentar ili mi napisite e-mail)

4. Da li planiras da se i u buducnosti bavis blogom?
    -To niko ne zna i ne mogu da kazem imacu ga jos ovoliko i ovoliko jednostavno cu ga imati sve dok mi to bude zabava a ne neki teret koji moram da nosim

5. Da li planiras da pises samo o modi ili i jos necemu?
    -Za sada ne znam nista mislila sa da mozda otvorim i deo gde cu vama davati savete na sva vasa pitanja ali to ne znam ako ste za to komentarisite ili mi pisite na e-mailu

 Kao sto vidite ovo su par postova koja su bila pod nazivom 5...........


                             modni.blogg@hotmail.com
                                            pisite mi

                                      vasa blogerka 

петак, 20. фебруар 2015.

Sta obuci top 4

A sada evo jedan blog o modi naravno ima jos par o sminkanju ali evo i jedan o modi
                         
                  pitala me je jedna da dam par slika kako se moze obuci za skolu da bude toplo a lepo .Pa evo nekoliko primera :)
                       
Savrsena kombinacija 

Naravno ne idu uz ovu kombinaciju vans patike posto je zima ali umesto njih mozete kanadjanke

  Kombinacija koja je bas super za skolu 

Umesto starki mogu ugg ili kanadjanke

                              modni.blogg@hotmail.com
                                            pisite mi

                                      vasa blogerka 

Top 5 parfema

Sada je na redu post top pet parfema. Hm tesko mi se odluciti kojih pet da izaberem ali evo ;

 Prvi neka bude elite parfem koji sam pomenula u postu pet svari koje bih opet kupila tako nesto.On je jedan od mojih omiljenih.
                                                     
Sledeci neka bude lady milion on mi je isto jedan od najomiljenih parfema jednostavno mi je miris savrsen 
Sledeci  neka bude mochino glamour . To je parfem koji je moja mama kupila za sebe ali se njoj nije svideo pa je on tako stajao sve do jednog dana kada mi nije palo na pamet da ga probam i od tada ga bas volim i bas ga cesto stavljam. 
Sledeci neka bude playboy rocky ili playboy plai it sexy to su moja dva omiljena playboy parfema koji su mi bas omiljena i bas ih dugo koristim narocito play it sexy ovaj rocky sam skoro kupila i mnogo mi se svidjaju.

I jos jedan parfem koji ja najvise volim da koristim zivi i mislim da je ovo vreme idealno ali naravno ja sam neko ko je ljubitelj jakih parfema .


                                modni.blogg@hotmail.com
                                            pisite mi
                                          vasa blogerka    

петак, 13. фебруар 2015.

5 stvari koje bih kupila opet

 Sada su pred nama 5 stvari koje bih kupila opet i koje mogu da se kupe u DM-U i LILIY.


Prva stvar je labello vitamin shake acai and apple  sa ovim labelom sam veoma zadovoljna i kupicu ga opet kada budem ovaj potrosila . Kada se stavi par slojeva bas bude lepa boja i bas mi se svideo i preporucila bi ga svima . Moze se reci da je to moj omiljeni proizvod.
                   
                       

 Druga stvar je coconut  hand cream  ovo je neki novi proizvod koji se pojavio u LILIY takodje ima krema za telo, gel za tusiranje ,labelo , sprej za telo i skrab za telo  ja imam kremu za ruke labelo i sprej za telo i sve to je  sa mirisom kokosa a takdje ima jos par mirisa . Meni se krema za ruke veoma svidela  i miris a i ruke mi postanu meke i svima bi preporucila i uopste nije skupo . 


Sledeci proizvod je  lak eveline maximum nails growth  lak je stvarno super i stvarno nakon nekoliko dana mi nokti porastu i prezadovoljna sam efektom ovog laka takodje je i boja onako bas prijatna tako da cu ga sigurno kupiti ponovo i naravno preporucujem ga svima.

Sledeci proizvod je sampon garnier ultra doux 5 plants kao i regenerator  koji je meni stvarno super koji je oporavio moju kosu ni sa jednim nisam bila zadovoljna kao sa nijim . Od letos sam pocela da se peglam mozda vam  napravim i post o svemu tome ako budete zelela  i da se vratim na temu kada sam pocela da se peglam kosa mi je postajala sve ostecenija i suvlja i ja sam pocela da koristim taj sampon i pre nego sto sam pocela da se peglam i stvarno sam bila zadovoljna kosa mi je uvek lepo mirisala ( posto se sampon sastoji od pet bilja) i tako posto sampon  treba da se menja ja sam pre dva meseca njega potrosila i za to vreme dok sam ga koristila ja sam bila prezadovoljna sada koristim head and schoulders ocean lift sa kojim sam takodje prezadovoljna sace slika tri sampona sa kojima sam prezadovoljna i koje cu svakako opet da kupim 



Sledeci je parfem elite ja stvarno ne znam gde ima da se kupi to je mojoj drugarici mama negde kada je bila kupila 5-6 tih parfema posto je moja drugarica luda za njim i onda je meni dala jedan da probam i ja sam sa njim prezadovoljna to je sada moj prepoznatljiv miris i ima puno vrsta moja drugarica ja mislim da ima 4 vrste posto ona koristi samo njih tako da eto moze i on da se stavi u proizvode koje cu sigurno kupiti ako ih opet nadjem.




                        modni.blogg@hotmail.com
                                            pisite mi
                                          vasa blogerka    

понедељак, 9. фебруар 2015.

5 stvari koje mi se nisu svidele

Tema za danas je 5 stvari koje mi se nisu svidele a da mogu da se kupe ili u DM-U ili LILIY .

 Prva svar je puder essence stay all day 16h . Sto se tice kako pokriva meni se svidja jedino sto imam zamerku jeste to sto uopste ne stoji na kozi 16h kao sto pise , ja stavim njega pre skole i kada se vratim skinem da ne bi imala ceo dan sminku kada ssam vec kuci i nakon tih 5-6 sati malte ne nemam nista od pudera da skinem. Inace ovako je on skroz solidan . Kosta negde oko 600 dinara. 
           

 Druga stvar je essence stay natural korektor . On mi uopste nije uradio svoj posao  uopste nisam sa njim zadovoljna kao ni moje drugarice.On je veoma tecan i kada ga stavite na kozu i utapkate uopste ne radi svoj posao tako  da ne znam kakav je vama ali meni se uopste nije svideo . Sada sam kupila novi miss sporty pa cu vam reci kakav je on kada ga jos malo isprobam .



 Sledeci je takodje essence ali je ovo essence glossy lipbalm mint drop . Ja sam neko ko obozava sve za usta pa tako imama puno proizvoda a ovo je jedna od gorih stvari koje sam probala . Kod njega mi se svidelo to sto je providan i ima skljokice pa moze svakodnevno da ide ali medjutim on je kao voda i uopste ne stoji dugo i jednostavno ga ne bi preporucila nikome .


 Sledeca stvar je  dezedorans derma zero  meni se on uopste nije svideo i ako sto on u sebi nema alkohol  perabein i jos neke stvari meni se uopste nije svideo . Cak mu i miris uopste nije lep tako . 

   I kao petu stvar cu staviti essence lash and brow gel maskaru  kao prvo hocu da kazm da je ona super . E ovako ona meni bas super radi posao kada je stavljam pre maskare jer ona izduzi trepavice i onda sa maskarom to bude super efekat ali ona je i za obrve i meni se za obrve ne svidja uopste ja ne znam kako je vama  ali za obrve nije nikako stvarno je odvratna kada se stavlja na obre stvarno ruzno izgleda tako da je ona u sustini dobra ali ne odradjuje posao na obrvama  i ako sto pise da je za obrva .

 
 Naravno ne znaci da su ove stvari lose vec se jednostavno meni nisu svidele ili su napisali nesto na artiklu sto nije tacno 



                            modni.blogg@hotmail.com
                                            pisite mi
                                          vasa blogerka    

петак, 6. фебруар 2015.

oBAVESTENJE

I evo opet snega jupiiii ne znam kako je vama ali ja bas volim kada mi se grad zabeli i naravno ja mislim da ce sledeci postovi biti jednom sedmicno i to ce biti petak a  ponekada ozda izbacim dva pa budu u sredu i u petak .  a ZA VAS SLEDECE IMAM 5 STVARI KOJE...... 



                               modni.blogg@hotmail.com
                                            pisite mi
                                          vasa blogerka    

Ajlajner

                                              Kako staviti ajlajner 

                        









Postoje mnoga pitanja vezana za stavljanje ajlajnera. Da li staviti ajlajner na unutrašnji deo oka, kada koristiti olovku a kada tečni ajlajner, da li je onaj skuplji bolji od jeftinijeg?

Pronađite ovde odgovore na ta pitanja i na još mnoga. Kada pročitate ovaj tekst znaćete kako naneti ajlajner, kako napraviti mačije oči, kako srediti oči da dobiju "smokey" izgled i osnovne savete za svaki dan. Takođe ćete saznati za mnoge vrste ajlajnera, i koji su najbolji.

Vrste ajlajnera

Možete koristiti olovkutečni ajlajner, ili četkicu za ajlajner koju ćete umočiti u tamnu senku za oči. Ako koristite olovku, pojačajte je sa senkom, jer linije nacrtane olovkom se tope i neće ostati na mestu ceo dan.

Kako naneti tečni ajlajner

Da bi ste naneli tečni ajlajner, napravite liniju od unutrašnjeg dela oka ka spoljnjem u jednom pokretu. Takođe možete da krenete od sredine trepavica ka spolja, a onda završite liniju iz unutrašnjeg dela oka ka sredini.

Postoji još jedan trik za nanošenje tečnog ajlajnera, ali vam je potrebna mirna ruka. Uz pomoć njega će vam oči izgledati šire.

- Krenite sa nenašminkanim okom.
- Na gornjem kapku, stavite tačkice na prostor između trepavica, malo ih utrljajte u trepavice. Konačan - rezultat ne treba da bude linija već da vam repavice izgledaju deblje u korenu.
- Stavite maskaru.
- Uporedite našminkano oko sa nenašminkanim.

Savršen izgled za posao ili za preko vikenda

Ovo je savršen izgled za odlazak na posao ili za preko vikenda za žene koje žele da istaknu svoje oči, a da ne odaju utisak one koja je preterano opterećena šminkom.

Ovde je cilj da imate laganu ruku i da izgledate prirodno. Ako vam je svetlija kosa bolje odaberite tamno braon boju umesto crne.

Držite kožu gornjeg kapka zategnutu, pratite liniju gornjih trepavica od unutrašnjeg dela okaolovkom, ili četkicom za ajlajner koju ste umočili u senku. Za malo jači izgled neka vam spoljna linija bude malo deblja od unutrašnje i produžite je malo pored linije trepavica.

Kada je linija postavljena, pređite preko nje tečnim ajlajnerom. Ako vam je ruka nestabilna, držite lakat na stolu. (Možete i da preskočite ovaj korak, ali će vam ajlajner duže trajati).

Stavite senku za oči preko ajlajnera.

Nanesite senku ili olovku na donje trepavice. Ako imate plave oči, možete koristite drugu boju da bi ste ih istakli. Nanesite senku ili olovku duboke boje na donje trepavice sa spoljne ka unutrašnjoj strani. Osim ako vam oči nisu udaljene, nemojte da stavljate liniju na ceo donji kapak. Bolje stanite na pola. Ako koristite olovku, malo razmrljajte liniju prstom, da bi ste dobili prirodniji izgled.

"Smokey" oči

Smokey oči. Verovatno trend koji najduže traje, što se tiče šminkanja očiju, a verovatno će trajati još dugo. Ovde je trik dobro uklopiti. Takođe neka vam sva šminka bude svetlija da ne bi izgledalo da ste preterali. Ne želite da vam se ostala šminka na licu takmiči sa očima.

Držite kožu kapka zategnutu, nanesite ajlajner od unutrašnjeg dela oka ka spoljnjem. Nanesite pokretima u liniju korena trepavica. Sredina linije bi trebalo da bude malo deblja od ivica.

Koristite vatu, ili prst da razmrljate ajlajner.

Stavite četkicu za senku u senku duboke boje i nanesite preko ajlajnera da bi ste potvrdili liniju (prvo dunite u četkicu da bi ste sklonili višak senke). Stavljanje sloja senke preko ajlajnera je trikkako da naparvite savršene smokey oči.

Dobro utopite senku sa ajlajnerom, zatim krenite sa senkom za oči. Boja bi trebala da bude bogata i tamnija blizu trepavica, pa skoro prozirna na gornjem delu kapka.

Za odvažne oči

To može da vam bude izbor za veče. Probajte neku drugu boju osim crne za jos bolji izgled. Možete koristiti tečni ajlajner ili ugaonu četkicu koju ste umočili u tamnu senku za oči. Ovde ne koristite olovku.

Držite gornji kapak zategnut, nanesite tečni ajlajner od sredine koja ka spoljnjem uglu oka.

Napravite drugu liniju od unutrašnjeg ugla ga spoljnjem, neka se dve linije sretnu. Spoljna linija bi trebalo da bude deblja nego unutrašnja. Ako su vam oči blizu, ne stavljajte liniju skroz do ugla očiju.

Mačkaste oči 

Seksi mačije oči su lep izgled za izlazak. Ovde je trik da se nanese tanka linija na unutrašnjim ivicama kapaka. Obavezno naoštrite olovku posle stavljanja linije.

Držite gornji kapak zategnut, stavite tačkice tečnog lajnera na gornji obod što je bliže moguće oku. Nanesite liniju od jednog do drugog ugla, i malo je produžite kod spoljnjeg ugla oka. Neka se lajner osuši nekoliko minuta pre nego što ga pipnete.

Da bi ste malo ublažili ovaj izgled, možete koristiti neku drugu boju umesto crne, npr tamno braon.

Povucite donji kapak na dole i nanestite ajlajner na otprilike tri četvrtine kapka od spoljnjeg ka unutrašnjem. Neka vam linija lagano nestaje kako se približavate unutrašnjem uglu. Malo produžite liniju na spoljnjim uglovima.

Da bi ste malo ublažili izgled, koristite četkicu za senku i stavite malo braon boje na donju liniju trepavica.

Profesionalne tajne vezane za senku

Da bi vam oči izgledale šire, oivičite unutrašnje obode kapaka belom olovkom, ili istaknite unutrašnje uglove očiju sa svetlim puderom.

Bacite jeftine četkice koje dobijete uz vašu šminku. Investiranje u dobre četkice za šminkanje je ključ za besprekorno lice. Probajte neke bolje radnje, kao npr Sephora i nađite odlične četkice.

Da bi ste dobili malo ležerniji izgled, stavite ajlajner samo na donje trepavice i razmrljajte ih prstom.




                                 modni.blogg@hotmail.com
                                            pisite mi

                                          vasa blogerka    

недеља, 1. фебруар 2015.

Kako staviti rumenilo






Mnoge žene izbegavaju stavljanje rumenila, a rumenilo vam može biti tajno oružje za divan izgled. Za zdravu, prirodnu boju, ništa nije bolje od njega. Ipak, neko i preteruje sa stavljanjem rumenila. Da bi ste izbegli da izgledate kao klovn, pročitajte ova uputstva kako da pravilnoodaberete rumenilo i da ga nanesete.

Ovo je jedna od najlakših stvari u šminkanju, i trebace vam dva minuta.

1. Prvo je bitno izabrati rumenilo uz pomoć prirodne boje vaše kože. Trik je pronaći boju rumenila koja je ista kao boja vaših obraza kada se zacrvene od vežbanja ili kada ste bili na hladnom. Za brzi test, malo se lupite po obrazima i koristite boju koja se pojavi kao vodič. (Ovo je bolje da radite kada ste sami kući). Još jedan trik je da uparite rumenilo sa bojom usana. Svetlija koža super izgleda u roze boji, tamnija u boji breskve,  a tamna koža u boji kajsije ili čak u crvenoj.

2. Kada odaberete boju, izaberite pravu formulu rumenila za vaš tip kože. Puder je dobar za masnu i kombinovanu kožu. Krema je odlična za suvu kožu. Tečna gel rumenila su dobri za masnu kožu. Za još bolje rezultate, kombinujte kremu i puder.

3. Nanesite podlogusredite oči i stavite karminNanošenje rumenila je obično jeda od zadnjih stvari koje se rade. Međutim kombinujte i nađite šta je najbolje za vas. Mnogi eksperti stavljaju rumenilo PRE podloge za prirodniji izgled.

4. Bacite malu četkicu koju ste dobili uz rumenilo. Koristite profesionalnu četkicu za rumenilo, ali ne koristite istu četkicu sa kojom nanosite i puder.

5. Stavite rumenilo na četkicu, lupnite je da bi ste otresli višak. Ako koristite gel, stavite malo naprste.

6. Gledajte se u ogledalu nasmejte se. Ovo pomaže da otkrijete gde vam je jagodica na obrazima.

7. Cilj vam je zdrav rumeni izgled, najbolje je staviti rumenilo samo na jagodice obraza. Neka boja bude lagana i ujednačena. Ako koristite gel ili kremu, nanesite je srednjim prstom a zatim utopite boju uz pomoč jagodica prstiju. Čistim prstom pokupite višak.

8. Ako ste preterali sa rumenilom, stavite malo providnog pudera preko njega. Ako koristitekremu, sklonite boju uz pomoć maramice. Gel i tečno rumenilo se moraju skinuti pa počnite izpočetka.

9. Završite šminku uz pomoć malo providnog pudera.

Još malo saveta vezanih za rumenilo:

1. Čistite četkice vlažnim maramicama. Ako ih ne čistite, stvoriće se bakterije koje možete preneti na kožu

2. Za seksi izgled, stavite malo rumenila na najvišu tačku jagodice blizu oka.

3. Koristite puder? Uvek nanosite u jednom smeru. Ako ga stavljate u svakom smeru napravićete linije i rumenilo vam neće izgledati lepo.

4. Krema je dobra za zrelu kožu. Lako se utapa izgleda prirodno. Za gel ili kremu, stavite tačkicu na jagodicu obraza, i dve male na jagodičnu kost. Ujednačite tačkice do linije kose.

5. Roze rumenilo će dati topliji izgled bilo kojoj koži koja deluje umorno.

Znači potrebni su vam: rumenilo, profesionalna četkica za rumeniloogledalo, providni puder.



                                                                        
                               modni.blogg@hotmail.com
                                            pisite mi
                                      vasa blogerka 


Obavestenje

Drage moje ostala su jos samo dva posta o sminkanju sledeci post ce biti o  oblacenju pa onda krecemo o savetima za kosu . Saljite pitanja i teme na koje bi voleli da vam u narednom periodu pisem. 
   U februaru necu imati temu o kojoj cu pisati ceo mesec vec cu mesati i nadam se da ce izlaziti po jedan a mozda i dva a nekada i tri posta u toku nedelje. 

   Samo da ne zaboravite ime bloga je  sminka i moda       a link bloga je     http://sminkaimoda.blogspot.com/          

                                      modni.blogg@hotmail.com
                                            pisite mi
                                          vasa blogerka