недеља, 28. јун 2015.

Nega noktiju posle gela

Manikir gelom je probalo mnogo žena.Verujem da je isto toliko različitih mišljenja o njemu. Ipak, ono što većinu komentara povezuje je kvalitet noktiju kad se gel jednom skine. Sam proces nanošenja zahteva da se skine gornji sloj nokta. Kada se gel ukloni, nokti ostaju značajno oslabljeni i skloni su listanju i lomljenju.
Postoji nekoliko načina da ojačate svoje nokte. 
Maybelline Forever Strong – Gel 7 days
Maybelline Super Stay 7Forever Strong je lak koji najčešće koristim u poslednjih nekoliko godina. Verna sam mu jer je prosto neverovatan. Moji nokti su su prirodno tanki, lome se ili listaju. Nisam mogla da ih pustim bez gela ili gel-laka. Forever Strong je lak koji mi donekle popravlja situaciju. Nije čudotvorac, ali posle dva sloja, moji nokti deluju znatno čvršće, ne listaju se a lak traje nekoliko dana. Cena je oko 500 dinara, što mislim da je sasvim u redu za kvalitet koji daje.


Dikla
Maybelline Super Stay 7Dikla je krema za negu noktiju i zanoktica i nije sredstvo kome ćete pribeći ako želite brzo rešenje. Dikla čini čuda za vaše nokte, ali samo ako je redovno koristite barem 10-ak dana. To podrazumeva da svakodnevno umasiravate malu količinu direktno na nokte. Cena je negde oko 300 dinara a pakovanje će vam dugo trajati.

четвртак, 25. јун 2015.

SMANJITE CELULIT SA OVE TRI VEZBE


ID-10027581
Zimi se svi ulenjimo i više volimo da ležimo u toplom krevetu nego da vežbamo. Ipak, proleće nam se bliži i trebaćemo da skinemo slojeve garderobe sa sebe i uskočimo u lepršave suknje. Tada nećete biti srećne ako budete videle celulit na butinama i guzi.
Celulit je noćna mora svake žene. Uz pravilnu i zdravu ishanu u kombinaciji sa vežbanjem ga se možete rešiti. Ne budite lenje nego već danas počnite da vežbate. Predstavljamo vam tri odlične vežbe za rešavanje problema celulita.
1. Iskorak u stranu
Za izvođenje ove vežbe možete koristiti tegove, ali nisu obavezni. Stanite sa nogama razdvojenim u širini kukova. Leđa treba da budu ravna, a ruke na kukovima. Napravite veliki iskorak u desnu stranu i ispružite levu nogu. Savijte koleno desne noge toliko da vam butina leve noge bude paralelna sa podom. Ostanite u ovom položaju nekoliko sekundi, pa se vratite u početni i ponovite vežbu drugom nogom.
2. Noga u vis
Spustite se na podlaktice i kolena. Savijte ruke i svu težinu prebacite na podlaktice. Leđa treba da vam budu ravna, glava u liniji leđa, a pogled usmeren prema podu. Polako podignite desnu nogu prema podu tako da vam butina bude paralelna sa podom. Nemojte ispravljati nogu dok ovo izvodite, ona mora ostati savijena u kolenu. Zadržite se u ovom položaju par sekundi, spustite nogu pa ponovite. Kasnije isto uradite sa drugom nogom.
3. Za lepe butine
Lezite na desni kuk i spustite glavu na nadlakticu. Desnu ruku stavite ispred grudi i oslonite se na nju. Savijte desnu nogu u kolenu i prebacite je preko leve koja treba da bude ravna. Spustite stopalo desne noge na pod, a levu podignite u vis što više možete i zadržite je u ovom položaju koliko god možete da izdržite. Polako je spustite na zemlju, pa ponovite još nekoliko puta, a zatim isto uradite sa levom nogom.

                                    modni.blogg@hotmail.com
                                                     pisite mi

                                                  vasa blogerka 

уторак, 23. јун 2015.

ZA POSLOVNE PONUDE SE JAVITE NA ...

Za sve poslovne ponude javite se na  modni.blogg@hotmail.com  uz to se i dogovorimo o prikazivanju stvari prihvatam sve ponude 

H&M KUPACI KOSTIMI ZA OVO LETO PRIPREMITE SE DEVOJKE

hm1
Kampanja poznatog švedskog brenda ulične mode, koju smo čekali s nestrpljenjem, konačno je ugledala svetlo dana.
Ovog leta kolekcija H&M odiše modernim boemskim stilom – lepršave haljine sa printom, bikini gaćice koje se vezuju sa strane, print lišća na gornjim delovima bikinija…
U reklami se pojavljuju Joan Smalls, Natasha PolyDaucen Kros i Adriana Lima, koje igraju ulogu akcijskih junakinja čija je misija da dosegnu obalu i proslave sve ono najbolje što leto pruža. Kampanja prikazuje i supermodele koji šetaju plažom u ključnim odevnim kombinacijama za leto. Reklama će se ekskluzivno prikazivati uz muziku “Sun Is Shining” autora Axwell Ingrosso.
9987-315x420
7777-315x420
09998-315x420
0-315x420
0999-315x420
77654-315x420
coverhhh01
coverx2
coverx2111
coverx2333


                                    modni.blogg@hotmail.com
                                                     pisite mi

                                                  vasa blogerka 

недеља, 21. јун 2015.

SAVETI PRE SUNCANJA

Naravno na pocetku letnje sezone svako treba da pripremi kozu za suncanje


1. Prvo sto treba uraditi jeste da se uradi jedan detaljan piling koze. Piling mozete da kupite u bilo kojoj parfimeriji a naravno onaj ko ne zeli da kupi moze i da sam napravi taj piling a sve sto je potrebno je 


-beli ili crni secer
-maslinovo ili kokosovo ulje 
-jos neka ulja koja nadjete 

                      ( a naravno mozete koristiti i kokosovo i maslinovo ulje po zelji )


- sve to sjediniti da ne bude mnogo giso a ni mnogo retko sve zavisi od vas da li vise volite da piling bude jaci ili ne i naravno pazite da ne napravite mnogo grub piling. 


2.   Trebaju da se kupe dobre kreme sa suncanjem barem dva faktora tj jedan neka bude od 50 0bavezno koji se stavlja na delove koji vam brze pocrvene a takodje treba i jedan blazi faktor za ostale delove tela .




3.  NE TREBA SE IZLAGATI SUNCU OD 12 DO 3 !!! CUVAJTE SVOJU KOZU DA NE BI DOBILI RAK KOZE TAKO I AKO NE MORATE U SOLARIJUM NEMOJTE DA IDETE JER TO UOPSTE NIJE ZDRAVO NEMOJ TE DA VAS DRUGARICE NATERAJU NEMA VEZE AKO STE BELE POCRNECETE ALI NE MOJTE DA RIZIKUJETE .



                                                           modni.blogg@hotmail.com
                                                                    pisite mi
                                                               vasa blogerka 
   

петак, 19. јун 2015.

uklonite mitisere za samo par minuta


ciscenje-lica
Sve što treba jeste da napravite masku od sastojaka koje verovatno imate u kuhinji.
Oni se najčešće nastanjuju na nosu, bradi i čelu, a nastaju zbog viška sebuma u proširenim porama pa se tako s njima uglavnom muče muškarci i žene koji imaju mešovitu i masnu kožu.
Pilinzi i losioni protiv mitisera pomažu da ih držimo pod kontrolom, ali su svakako najefikasniji flasteri koji ih izvlače iz pora.
Nažalost, delotvorni flasteri protiv mitisera ponekada su veoma skupi. Zato će vas verovatno obradovati činjenica da ih jeftino možete napraviti i kod kuće!
Ovu super foru pronašli smo na Pinterestu.
Šta je potrebno?
– Želatin
– Mleko
Postupak:
– Pomešajte kašiku želatina s tri kašike mleka. Mešajte dok ne dobijete pastu.
– Zagrejte u mikrotalasnoj na desetak sekundi i ponovno promešajte.
– Kad dobijete glatku smesu nanesite je na nos i ostavite 15 minuta.
– Nakon 15 minuta, smesa se već sigurno stvrdnula pa je možete ukloniti s nosa, zajedno s miteserima naravno.


                                              modni.blogg@hotmail.com
                                                     pisite mi

                                                  vasa blogerka 

POZDRAV

I evo danas se vracamo na blogg ocekujte svaki drugi treci dan novi post i pisite na e-mailu sa hocete da vam pisem

                                                     modni.blogg@hotmail.com
                                                         pisite mi

                                                  vasa blogerka